Leaks-at e ndryshëm të GTA 6 po na bëjnë lëmsh
Kur vjen puna te GTA 6 gjithçka që dimë është e bazuar në thashetheme dhe leaks. Vetë ekzistenca e lojës nuk është e konfirmuar. Teksa ka shumë leaks që përsa i përket hartës dhe gameplay-it të GTA 6, gjithmonë janë…
Leaks më të besueshëm për GTA 6 deri tani
Ndërkohë që Sony njoftoi se PS5 do të vijë në 2020, Rockstar ende nuk na ka dhënë asnjë lajm se kur do të vijë GTA 6. Gjithsesi, diçka që nuk ka munguar rreth lojës kanë qenë leaks, nga burime të…
Update-et e GTA Online mund të jenë duke hedhur shenja për GTA 6
Lojtarët e GTA Online mendojnë se kanë gjetur të dhëna nga Rockstar games për GTA 6 në disa nga update-et e fundit të lojës. Sado që ato nuk kanë qenë me shumicë, për të mos thënë aspak të mjaftueshme që…
Raportohet se Watch Dogs 3 do të zhvillohet në Londër
Zërat po konfirmohet dalëngadalë Sa vjen e bëhet më e qartë se titulli i tretë në serinë Watch Dogs do t'a cojë serinë e fokusuar në hacking në Londër. Zërat fillimisht filluan në 4Chan dhe duket se ato janë të…
Ka informacione se një hartë e re është në punime në Apex Legends
Një zhvillim mjaft i mirë në qoftë se do të ishte i vërtetë Battle royale e Respawn Entertainment, Apex Legends, po kalon një periudhë të vështirë. Pas muajti të parë kolosal ku arriti 50 milionë shkarkime dhe duke thyer rekordet…