Tag: League of Legends: Star Guardian

Cilat skins që do të vijnë me eventin League of Legends: Star Guardian
League of Legends do të vizitojë përsëri universin e Star Guardian duke sjellë një event të madh dhe gjithashtu shumë skins brenda në lojë dhe më shumë. Por cilat janë skins që do të vijnë në lojë? Më poshtë do…