Tag: league of legends rp

League of Legends ndryshon çmimet dhe ofron dyfish bonus RP
League of Legends ka qenë free-to-play që prej fillimeve dhe fitimet kryesore i nxjerr përmes shitjes së produkteve të ndryshme në lojë si skins, chroma dhe më shumë. Dhe tashmë çmimet për currency in-game të League of Legends kanë ndryshuar…
Your Shop është tashmë live në League of Legends
Your Shop rikthehet përsëri në League of Legends duke sjellë skins të ndryshme me ulje. Dhe kësaj here Your Shop rikthehet në kohën perfekte me rastin e festave. Your Shop është një promocion nga Riot Games i cili i jep…