Tag: League of Legends Patch 12.7

Këto janë skins që kanë ardhur në League of Legends Patch 12.7
League of Legends ka ardhur më në fund duke sjellë ndryshime të ndryshme në lojë si nerfs, buffs dhe më shumë. Por bashkë me këtë patch kanë ardhur goxha skins dhe chroma nga seria Arcana. New chromas have been foretold...…