Tag: league of legends patch 12.14

League of Legends Patch 12.14: Drake buffs, Teemo dhe LeBlanc buff
Një patch i ri ka ardhur në League of Legends i cili po sjell përsëri "balancime" në lojë Një patch i ri ka ardhur në League of Legends që sjell ndryshime dhe balancime në lojë. Por çfarë specifikisht ka ndodhur…