Tag: league of legends patch 11.21

League of Legends çaktivizon /all chat
Riot Games ka zbuluar sot një update dhe ndryshim të madh që do të vijë së shpejti në update e radhës. Update i radhës i League of Legends planifikon që të ulë “toksicitetin” që loja ka dhe ka vendosur që…