League of Legends Origins mund të shihet në Netflix
Ky dokumentar tregon fillimet dhe rritjen e League of Legends I titulluar League of Legends: Origins, ky dokumentar tregon se si League of Legends u bë një prej lojërave më popullore në botë. Ai u zbulua si pjesë e festimeve…