Tag: League of Legends currency

League of Legends ndryshon çmimet dhe ofron dyfish bonus RP
League of Legends ka qenë free-to-play që prej fillimeve dhe fitimet kryesore i nxjerr përmes shitjes së produkteve të ndryshme në lojë si skins, chroma dhe më shumë. Dhe tashmë çmimet për currency in-game të League of Legends kanë ndryshuar…