Tag: league of legends arcane

Riot dhe Netflix zbulojnë një trailer të ri për Arcane
Pas teaser trailer të tyre para disa kohësh, Riot Games dhe Netflix më në fund ka nxjerrë një trailer të ri për një nga TV Show e tyre më të pritur të quajtur Arcane. Arcane pritet që të përfshijë histori…
Seriali i animuar i League of Legends do të vijë në Netflix
League of Legends do të sjellë serinë e parë të saj të animuar si një serial në Netflix. Seriali në fjalë supozohet që të vijë në platformën streaming së shpejti. Seriali i animuar i League of Legends do të quhet…