Tag: league of legends albania

Gjithçka që duhet të dini për champion e ri në LOL
Nilah the Unbound Joy do të jetë champion-sja e re e ardhshme e League of Legends. Ja çfarë dimë për rolin e saj dhe datën e lëshimit kur Riot do të sjellë Nilah në serverat e LoL. Nilah duket se…
League of Legend zbulon Zeri, champion e tyre më të ri
Më në fund Riot Games ka zbuluar champion e tyre më të ri pas muajsh të tëra leaks. Champion i ri që do të vijë së shpejti është Zeri e cila pritet të sjellë mekanika të reja dhe më shumë…
Your Shop është tashmë live në League of Legends
Your Shop rikthehet përsëri në League of Legends duke sjellë skins të ndryshme me ulje. Dhe kësaj here Your Shop rikthehet në kohën perfekte me rastin e festave. Your Shop është një promocion nga Riot Games i cili i jep…
League of Legends çaktivizon /all chat
Riot Games ka zbuluar sot një update dhe ndryshim të madh që do të vijë së shpejti në update e radhës. Update i radhës i League of Legends planifikon që të ulë “toksicitetin” që loja ka dhe ka vendosur që…
League of Legends prezanton Vex dhe Shadow e saj
Riot Games më në fund ka prezantuar champion e ardhshëm që do të vijë në lojë të quajtur Vex dhe i cili sjell me vete disa aftësi speciale në League of Legends. Trailer për Vex u lançua para disa kohësh…