Tag: league of legends 1v1

Çfarë do të ndodh me fituesin e Red Bull Solo Q Albania 2022
Eventi 1v1 i League of Legends më i madh në Shqipëri, Red Bull Solo Q sapo mbaroi duke shpallur fituesin e saj. Por çfarë do të ndodh me fituesin tashmë dhe ku do të konkurrojë ai në fazat e ardhshme.…
Çfarë ndodhi gjatë finales së Red Bull Solo Q 2022?
Fundjavën e kaluar më 2 korrik, GameON Albania zhvilloi finalen e madhe të tournament të Red Bull Solo Q 1v1 në League of Legends ku 16 lojtarët më të mirë nga e gjithë Shqipëria u përballën kundër njëri tjetrit. Por…