Video e fushatës së Donald Trump përdor muzikën e League of Legends
Duket se Trump është një ndjekës i vjetër i LoL... apo është thjesht rastësi? Fansat e vjetër të League of Legends në Europë padyshim që do të kenë nostalgji kur të shohin videon e fundit të Presidentit të SHBA Donald…
Sipas Riot, LCS ishte liga sportive e tretë më e ndjekur në SHBA
LCS po konkurron me sportet tradicionale Fundi i vitit po vjen me shpejtësi dhe ndërkohë që fansat amerikanë të League of Legends po shohin dhe një herë se çfarë ka ndodhur në 2019, ka shumë gjëra për t'u festuar. LCS…
Së shpejti do të shikoni League of Legends esports në aeroplane
Nuk ka ndonjë gjë më të keqe se të jesh në një fluturim të gjatë dhe të mësosh se skuadra jote e preferuar e esports ka humbur, falë atij personit hiperaktiv në media sociale që nuk mban dot një gjë…