Dikush ndërtoi një PC me lazanja dhe realisht funksionoi
Ju bëftë mirë! Të ndërtuarit një PC mund të jetë një art mjaft kompleks për shumicën tonë. Ndonjëherë na qan kompjuteri për pak më shumë RAM dhe ndonjë kartë të re grafike dhe prapë nuk i futemi interierit të tij,…