Zbulohen pamjet e para të Ascent, hartës së re të Valorant
Janë zbuluar layout-i dhe pamjet e para të saj Reyna, agjentja e njëmbëdhjetë e Valorant, ka qënë padyshim qëndra e vëmendjes për lojtarët prej disa ditësh. Megjithatë, përveç saj, kanë filluar të qarkullojnë edhe zëra rreth hartës së re të…