Tag: Layers of Fear 2

Këto janë lojërat më të reja në Nintendo eShop
Nintendo sjell edhe këtë javë një shumëllojshmëri të madhe lojërash të reja nga zhanre të ndryshëm dhe gjithashtu në ulje në dyqanin e saj online, Nintendo eShop. Knockout City Bashkohuni me miqtë tuaj në lojën më të fundit nga Electronic…
Subnautica, Destroy All Humans dhe më shumë vijnë në Nintendo eShop
Nintendo sjell së fundmi dy lojëra të reja në dyqanin e saj online të quajtur eShop bashkë me disa demo dhe lojëra të cilat mund t’i bëni pre-order. Subnautica do t’iu çojë në një aventurë nënujore të mrekullueshme në një…
Lojërat e ardhshme falas në Epic janë fiks për Halloween
Një javë e re, një tjetër set lojërash falas nga Epic Games. Kjo është pak a shumë rutina tani. Normalisht teksa i afrohemi Halloween edhe lojërat që jepen do të jenë gjithmonë e më shumë në shpirtin e atmosferës festive.…