Twitch hidhet në gjyq për $2.8 miliardë nga një media ruse
Rambler Group hedh në gjyq Twitch për të drejtat ekskluzive Twitch njihet kryesisht pasi është shtëpia e disa prej content creators dhe personaliteteve të internetit më të famshëm në botë. Megjithatë, platforma e streaming ka zgjeruar mbulimin e saj, duke…
FaZe Banks dhe të tjerë i përgjigjen padisë së Tfue ndaj FaZe Clan
Pronari i FaZe Clan i përgjigjet Tfue në shfaqjen e Keemstar "DramaAlert" Situata midis Tfue dhe FaZe Clan duket vërtet e tensoniuar pas padisë së lojtarit të Fortnite ndaj organizatës së tij. Pas zërave dhe deklaratave nga të dyja palët,…
Tfue duket se ka paditur në gjykatë FaZe Clan mbi fitimet e tij
Raportohet se FaZe mban rreth 80% të fitimeve të Tfue Një prej streamer-ave më popullorë të Fortnite Battle Royale në botë duket se ka paditur në gjykatë organizatën e esport të cilën ai ka përfaqësuar që prej prillit të 2018.…
Fortnite hidhet sërish në gjyq: këtë rradhë për lamat!
Epic Games akuzohet se ka tërhequr lojtarët e Save the World me çmim të ulët e më pas i kanë zhvatur me microtransactions Epic Games po përballet me një tjetër gjyq për Fortnite, po këtë rradh jo në lidhje me…