Google Stadia do të ketë edhe 10 lojëra të tjera kur të lançohet
Lista e re përfshin Metro Exodus, NBA 2K20 dhe Football Manager 2020 Pas lajmërimit të parë i cili thoshte se platforma cloud-streaming për gaming Stadia do të lançohej me 12 lojëra, Google e ka dyfishuar numrin e tyre, sipas një…
Zbulohen çmimet e të gjitha versioneve të Samsung Galaxy S10
Duket se trendi i rritjes së çmimeve të flagship-eve vazhdon. Sipas një leak-u të ri, duket se janë zbuluar tanimë çmimet e secilit prej versioneve të Samsung Galaxy S10. Çmimet e flagship-it më të fundit të Samsung është zbuluar nga…
Modi i ri që kthen Skyrim në multiplayer hyn në closed beta
Së shpejti do të keni mundësinë të eksploroni Skyrim së bashku me 8 miqtë tuaj në Skryrim Together. Edhe pse Bethesda tentoi të kthente serinë Fallout online me Fallout 76, le të themi që rezultatet nuk ishin aspak të kenaqëshme.…
Sleep Tight gati të lançohet këtë muaj në Switch në Europë
Më në fund, do të jetë e mundur që lojtarët në Europë dhe Australi të shkarkojnë këtë lojë. Sleep Tight është një twin-stick shooter, me fokus në ndërtimin e bazave për lojtarët. Në këtë lojë, lojtarët luajnë si një grup…