LEAK: Playstation 5 do të lançohet në nëntor të 2020 dhe kushton $499
Leak-u më i ri zbulon çmimin dhe datën e lançimit të Playstation 5 Playstation 5 do të lançohet në 20 nëntor 2020 për një çmim prej $499 në SHBA, sipas një informacioni të ri nga një burim i cili gjithashtu…