Leak: The Last of Us 2 do të ketë grafika të jashtëzakonshme
Loja gjithashtu mendohet të vijë dhe në PS4 dhe në PS5. Ka qenë një rrugë e gjatë për Naughty Dog në raport me zhvillimet për The Last of Us Part 2. Loja është hasur me vonesa të shumta dhe periudha…