Last Oasis është një MMO me nomadë që do të vijë këtë verë
Last Oasis është një survival MMO e vendosur shumë shumë vite pas një apokalipsi ku njerëzit e mbetur rrezikoheshin nga dielli përvëlues. Kjo është edhe arsyeja pse tani të gjithë jetojnë në makineri të çuditshme dhe bredhin rretheqark me këmbë…