Lojtarët protestojnë kundër Epic Store duke shfryrë inatin në Steam
Gamerat janë të pakënaqur me ekskluzivitetin e Metro Exodus në Epic dhe po e shfryjnë inatin në një vend tjetër. Vendimi për të bërë lojën Metro Exodus ekskluzive të Epic Games Store, tre javë para lançimit ekskluziv të saj erdhi…