Traileri Last Laugh i Fortnite sugjeron se Joker mund të rikthejë C4
Traileri i Last Laugh Bundle më në fund ka dalë, por përtej skineve fantastike të DC që tregon, përfshirë Joker, Midas dhe Poison Ivy, gjithashtu i bën fansat të pyesin veten nëse C4 do të rikthehen në lojë. Kjo sepse…