Baldur’s Gate 3 Early Access Review
Edhe pse akoma në fazat e para, Baldur’s Gate 3 na ofron një eksperiencë të mrekullueshme Loja e tretë e serisë Baldur’s Gate më në fund është rikthyer nga Larian Studio pas një mungese prej afërsisht 20 vitesh dhe kësaj…
Baldur’s Gate 3 vonohet përtej gushtit
Baldur’s Gate 3 është vonuar. Lançimi Early Access i RPG së ardhshme të Larian ishte planifikuar të vinte fillimisht në gusht, por tashmë ajo është shtyrë. Nuk është njoftuar ende asnjë datë e re, por do të marrim detaje më…
Larian sjell një teaser gameplay për Baldur’s Gate 3
Nuk dimë shumë për Baldur's Gate 3 në këtë pikë. Ajo do të vendoset në Sword Coast, por mund t'i çojë lojtarët në Underdark, Illithid janë antagonsitët dhe Githyanki janë të përfshirë, plus do të jetë e bazuar në D&D…
Baldur’s Gate 3 ngadalësohet nga coronavirus, por plani i lançimit për 2020 vazhdon
Pandemia e COVID-19 i ka detyruar zhvilluesit e lojërave që të punojnë individualisht nga shtëpia dhe kjo ka sjellë impakt të madh në ecurinë e shumë lojërave. Bethesda ju desh që të shtynte Fallout 76 Wastelands, pasi ritmi i punës…
Shikoni zbulimin e gameplay-it të Baldur’s Gate 3
Larian Studios ishte prezent në PAX East sot dhe më në fund i dha audiencave të lojës një pamje të mirë të gameplay-it dhe historisë së Baldur's Gate 3. Duke luajtur fillimin e lojës, zbulimi i madh i gameplay-it përfshiu…