Tag: lara croft

Një lojë e re Tomb Raider është njoftuar
Një lojë e re Tomb Raider është njoftuar nga zhvilluesi Crystal Dynamics dhe botuesi Square Enix. Në momentin e publikimit, nuk ka asnjë fjalë për platformat, një datë lançimi, apo edhe një titull, dhe asnjë afat kohor për një zbulim…
Të gjitha skins & cosmetics e zbuluara për Fortnite Season 6
Pas çdo jave në Fortnite Season 6 vijnë zbulime krejt të reja për produktet cosmetics më të fundit. Këtu keni një përmbledhje të plotë të të gjitha skins, emotes, mbështjellësve të armëve dhe gjithçkaje që kanë dalë nga azhurnimet e…
Të rinjtë kanë më shumë shanse të njohin Mario dhe Pikachu sesa Hitlerin dhe Putinin
Një studim ka arritur në përfundimin se të rinjtë kanë 16% më shumë gjasa të njohin personazhet më ikonë të lojërave si Mario, Pikachu dhe Sonic sesa disa nga politikanët e shquar të kohës sonë. ‘Millennials’ kanë lindur midis viteve…
Si të merrni Gold Lara Croft skin në Fortnite Season 6
Një skin alternative e re për Lara Croft ka dalë drejtpërdrejt në Sezonin 6 të Fortnite. Quhet Lara Croft (Gold Anniversary) dhe këtu janë të gjitha informacionet që ju nevojiten për ta zhbllokuar atë. Kur Sezoni 6 i Fortnite u…
Fortnite mund të sjellë një crossover me Lara Croft
Lojtarët e Fortnite janë të bindur se personazhi i ardhshëm pjesë e një crossover-i në Fortnite do të jetë Lara Croft, nga seritë e Tomb Raider. Sipas dataminer-it Mang0e, një crossover skin i ri me emrin e koduar 'Typhoon' do…
Shadow of Tomb Raider tregon se si Lara Croft mund të jetë e zgjuar dhe e shkathët
Lara Croft është një luftëtare dhe një atlete e aftë, por për këtë trailer të Shadow of the Tomb Raider, Square Enix dëshiron të tregojë se sa e zgjuar dhe e shkathët mund të jetë heroina. Publikimi i Shadow of…