Tag: LaMBA

Ky AI po bëhet më i ngjashëm me njerëzit dhe nuk është diçka e mirë…
Një raport i bërë së fundmi nga Washingon Post tregon historinë e një inxhinieri i cili beson se AI i tij po bëhet më i ndjeshëm dhe i ngjashëm me njerëzit. Por kjo ka bërë që një debat i madh…