Tag: lady gaga

Joker 2 ka më në fund një datë lançimi
Joker 2 ka një datë lançimi dhe detaje të reja të kastit të aktorëve Në Qershor, morëm lajmin emocionues se një vazhdim i thriller psikologjik i 2019, Joker është në rrugë e sipër. Le ta pranojmë, ishte me të vërtetë…