VR Headset për Nintendo Switch vjen me një Labo Kit të ri
Virtual Boy rikthehet Nintendo ka zbuluar Labo setin e tij, VR Kit, i icili e kthen konsolin Switch në një headset të virtual reality. Toy Con-i i ri do të lançohet në 12 prill dhe përfshin edhe minilojëra shtesë. Nintendo…