La Liga është tashmë zyrtarisht në Twitch
Të gjithë janë të njohur me Twitch. Sidomos në sajë të streamers të famshëm dhe esporteve profesionale. Platforma është bërë gjithnjë e më e konsoliduar gjatë viteve të fundit dhe ka krijuar një emër. Gjithnjë e më shumë formate të…
EA Sports siguron të drejtat për La Liga në FIFA për 10 vitet e tjera
Edicionet e ardhshme të FIFA do të vazhdojnë të shfaqin klube të liçencuara zyrtarisht të La Liga EA Sports ka rinovuar marrëveshjen e saj me La Liga, ndarja më e lartë e futbollit në Spanjë, për një dekadë tjetër, njoftuan…