Tag: Kyoshin

For Honor sjell një hero të ri këtë vit
For Honor po merr një hero të ri në Sezonin 2. Përditësimi tjetër në For Honor do të prezantojë një hero të ri në lojë, siç është premtuar. Të enjten, Ubisoft zbuloi identitetin e tyre për herë të parë dhe…