Tag: Kyootbot

Twitch streamer shpërthen pas Speed Dating Viewers në stream
Një nga gjërat e mëdha në lidhje me Twitch është se siguron një platformë për streamers që duan të ndajnë të gjitha llojet e interesave dhe hobi. Sigurisht, ka nga ata që besojnë se Twitch ka të bëjë me video…