Skini i Kylo Ren bëhet leak në Fortnite
Crossover-i Fortnite x Star Wars u mbajt në Fortnite në datë 14 dhjetor. Eventi konsistonte në premierën e një klipi eksluziv nga filmi Star Wars: The Rise of Skywalker, në Risky Reels. Ky crossover ka sjellë shumë skins dhe armë…