Tag: Kyle Hanagami

Fortnite po paditet përsëri për lëvizjet e kërcimit
E fundit në një numër të gjatë padish që i drejtohen Fortnite për lëvizjet e kërcimit vjen nga Kyle Hanagami, një koreograf profesionist i cili ka punuar me artistë duke përfshirë J.Lo, Britney Spears, BlackPink, NSYNC dhe më shumë. Në…