Tag: kublai khan

Këto janë pamjet e para të Kublai Khan, liderit të ri të Civ 6
Paketa e fundit e Civilization VI, New Frontier Pass, Vietnam & Kublai pack, pritet të dalë të enjten dhe sapo na janë dhënë detaje se si do të jetë udhëheqësi i ri i Civ 6, Kublai Khan. Aftësia e veçantë…