Patch-i i CSGO bën nerf Krieg dhe sjell shumë ndryshime
Deagle është bërë buff dhe meta e CT është ndryshuar thuajse tërësisht Counter-Strike: Global Offensive sapo morri patch-in më të madh që prej ndryshimit të ekonomisë, me shumë prej armëve të dobëta që janë bërë buff ndërkohë që SG 553…
Summit1g shpjegon pse Krieg duhet të bëhet nerf në CS:GO
Streamer-i kishte akuza të rënda ndaj Valve dhe Krieg meta Edhe pse Summit1g është larguar nga stream-et e Counter-Strike: Global Offensive për të eksploruar lojëra të tjera FPS, ai padyshim që ende tregon interes për shooter-in e Valve. Ndërkohë që…
Krieg bëhet nerf në patch-in Shattered Web në CS:GO
Pas shumë kohësh vjen nerf-i i shumëpritur i Krieg Assault rifle SG 553 në CS:GO, e njohur gjithashtu si Krieg, më në fund është ndryshuar në patch-in e ri të Counter Strike pasi Valve tha se do të sillte ndryshime…
Update i fundit i CS:GO sjell ndryshime në Breach
Megjithatë, ky update nuk bën asgjë për Krieg Update i fundit i CS:GO sjell ndryshime të shumta në hartën Breach, por nuk bën asgjë për ankesat e lojtarëve rreth SG 553. E referuar shpesh si Krieg, SG 553 ka marrë…
Lojtarët e CS:GO po përdorin Krieg më shumë se AK47
Krieg meta ka ardhur tashmë SG 553, e thirrur zakonisht si Krieg, ishte arma e dytë më e blerë në StarSeries i-League, sipas faqes së statistikave të CS:GO Stay in Pit. Lojtarët e kanë përdorur Krieg më shumë se AK-47,…
Lojtarët pro të CS:GO mendojnë se Krieg duhet të bëhet nerf
SG 553, e njohur kryesisht si Krieg, ka parë një rritje në përdorimin e saj në CS:GO, që në fundin e 2018s, kur arma me scope u bë më e lirë. Fillimisht u provua vetëm nga disa pros, si puna…