Tag: kratos

Fansat e God Of War kërkojnë që Kratos t’i drejtohet Egjiptit
God of War Ragnarök shënon fundin e serisë "Norse Saga", por me siguri nuk do të jetë fundi i historisë së Kratos. Të paktën, kjo është ajo që ne shpresojmë. Ne nuk kemi asnjë ide se ku do të gjendet…
Loja e ardhshme God of War vonohet deri në 2022
God of War: Ragnarok, i cili duket të jetë titullijozyrtar për vazhdimin e God of War i vitit 2018, sipas prezantimit të investitorit të Sony nga muaji i kaluar, është vonuar. Kjo nuk është shumë e habitshme duke marrë parasysh…
Si të merrni skinin e Kratos në Fortnite
Fortnite Season 5 sjell shumë gjëra të reja, ndër to edhe skinin e Kratos nga God of War. Ju mund ta blini atë në Fortnite item shop dhe e bukura është që skini nuk është ekskluziv vetëm për lojtarët e…
Kratos i God of War do të vijë si skin në Fortnite
Kratos i God of War do të vijë së shpejti në Fortnite... sikur loja të mos kishte mjaftueshëm personazhe dhe crossovers. Bashkëpunimi i PlayStation me Fortnite fillimisht u njoftua nga vetë Sony në një postim në Twitter dhe pak pas…