Tag: kotaku

Ubisoft mund të shitet së shpejti
Me blerjet e mëdha që janë bërë së fundmi në industrinë e gaming, një raport nga Bloomberg ka raportuar se blerje të tjera do të vinë së shpejti dhe me shumë mundësi Ubisoft do të jetë objektivi i radhës. Në…
Kotaku raporton se Star Wars i Electronics Arts është anulluar
Elecronic Arts ka anulluar video-lojën e ardhshme open world të saj Star Wars, ka raportuar Kotaku të martën. EA Vancouver mori përsipër zhvillimin e titullit Star Wars nga Games Visceral, kur EA mbylli atë studio në tetor 2017. Loja u…