91% e të ardhurave të industrisë së gaming në 2020, ishin digjitale
Në vitin 2020, 91% e të ardhurave të industrisë $174.9 miliardë dollarë, u bë përmes shitjeve digjitale, nga 79% në 2019. Industria fitoi 158 miliardë dollarë përmes shpenzimeve digjitale në PC, konsola dhe lojëra mobile, sipas të dhënave të mbledhura…
Momentalisht numërohen mbi 3 miliardë gamers në botë
Një raportim i bazuar në kërkimet e bëra nga firma DFC Intelligence ka zbuluar se popullata globale e gamers ka kaluar tre miliardë lojtarë. Siç pritet tregu i mobile gaming është ai me rritjen më të shpejtë nga të gjithë,…
PS4 është konsola e dytë më e shitur e të gjitha kohërave
Lojërat ekskluzive shesin konsolën dhe PS4 është prova për këtë PlayStation 4 ishte një rikthim i fuqishëm për Sony, pas ecurisë së ngadaltë të PlayStation 3 në gjeneratën e kaluar. Nuk u desh shumë që madje që konsola të ishte…
Update 5.1 i PUBG PC është live
Ndryshime në Miramar dhe përmirësime të mëtejshme. Një update i ri është i disponueshëm për PUBG në PC, që ka prezantuar shumë ndryshime në hartën e Miramar. Season 5 në PUBG është realisht i gjithi për Miramar, siç kanë sugjeruar edhe dataminers. Ky sezon…
Kur do të fillojë Season 5 në PUBG?
Sezoni i katërt i PUBG ka ardhur në fundin e tij. Sot në orën 11:00 fansat patën mundësinë e tyre të fundit për të mbyllur punët me Survivor pass dhe për të bër rank up në Survivor Title System. Me…
Dizajni i PS5 mund të shikohet nga çdo kënd në imazhet e fundit
Këto rendera kanë sjellë ilustrimin e PS5 në jetë Këtë javë patëm mundësinë të shikonim atë që mund të jetë dizajni për konsolën PlayStation 5 të Sony, kur një patentë nga kompania Japoneze u publikua online. Bazuar në atë dizajn…