Tag: komisioni europian

Epic Games e sjell betejën ligjore me Apple në Komisionin Europian
Zhvilluesi i Fortnite, Epic Games ka bërë një ankesë formale antitrust kundër Apple, te Komisioni Europian. Epic thotë se "kufizimet anti-kompetitive të mirëmenduara të Apple kanë eleminuar plotësisht konkurencën mes aplikacioneve dhe procedurave të pagesës." Kjo ankesë është kundërpërgjigjja ligjore…