Ky leak i ri i Mortal Kombat 11 sjell lajme të mira për fansat
Një Kombat Pack i ri duket se është në horizont. Një leak i ri i Mortal Kombat 11 ka dalë në sipërfaqe me disa lajme të mira për fansat e Mortal Kombat, luftëtarët e preferuar të të cilëve ende po…
Shikoni trailerin e Terminator në Mortal Kombat 11
Është fantastik. Terminator T-800 do e bëjë debutin në Mortal Kombat 11 në 8 tetor për pronarët e Kombat Pack dhe për pjesën tjetër në 15 tetor. Tashmë kemi pamjet e para se si androidi ja del në një ndeshje.…
Shikoni pamjet e para të Terminator dhe Joker në Mortal Kombat 11
Traileri i Kombat Pack është publikuar, duke konfirmuar Joker dhe Terminator. Prej kohësh ka qenë e ditur se Kombat Pack-u i parë i Mortal Kombat do të përfshinte tre personazhe të jashtëm, por krahas Spawn, të tjerët gjithmonë kanë qenë…