Kjo është gjithçka që ndodhi në Night City Wire të djeshëm
Episodi i pestë i Night City Wire, transmetimi zyrtar për Cyberpunk 2077, ka zbuluar detaje të reja mbi karakterin e Keanu Reeves, 'Johnny Silverhand, si dhe ka siguruar pamje në prapaskenë se si u krijua kolona zanore e frymëzuar nga…