Tag: kojima production

Bëhen leak lojërat e ardhshme për PlayStation
Një dokument, gjoja nga PlayStation, ka zbuluar disa lojëra të reja për të cilat studiot e palëve të treta ka të ngjarë të punojnë. Kuptohet që ky dokument është dokumenti të cilit Gematsu i referohej në raportin e djeshëm të…
PlayStation Studio po planifikon një blerje të madhe
Blerja e re e përfolur e PlayStation është me sa duket diçka e madhe. Midis burimeve të besueshme si Jeff Grubb dhe Greg Miller, ne kemi dëgjuar prej disa javësh që Sony po përgatitet të shpallë një blerje të re.…
Kojima sapo ka bërë tease lojën e re sipas fansave
Hideo Kojima ka punuar vetëm në një pjesë të vogël të videolojërave gjatë karrierës së tij të gjatë dhe të historisë. Vitet e fundit, numri i projekteve që ai ka trajtuar në të njëjtën kohë është zvogëluar edhe më shumë.…
Norman Reedus është në bisedime për të punuar sërish me Hideo Kojima
Norman Reedus konfirmon se Death Stranding nuk do të jetë bashkëpunimi i tij i fundit me Kojima. Norman Reedus dhe Hideo Kojima kanë filluar që tani të flasin për projektin e tyre të rradhës, pas lançimit të Death Stranding vitin…