4 Scenarios të rinj do të shtohen në Romance of the Three Kingdoms XIV
KOEI TECMO Europe dhe zhvilluesi Kou Shibusawa janë të ngazëllyer për të zbuluar të gjitha detajet e reja të lojës, përfshirë katër Scenarios të rinj dhe një Event Editor, në Romance of the Three Kingdoms XIV: Diplomacy and Strategy Expansion…