Dead Island 2 dhe Saints Row 5 janë ende duke u zhvilluar
Techland, krijuesit e Dead Island, ishin duke planifikuar një vazhdim për lojën, deri në momentin që vendosën të fokusonin punën e tyre në Dying Light. Dead Island 2 kaloi në duart e Yager Developments, pastaj në duart e Sumo Digital,…