Tag: Knuckles

Postohet traileri i ri i Sonic The Hedgehog 2
Traileri i fundit për Sonic the Hedgehog 2 është publikuar tani përpara publikimit të filmit në prill, dhe gjithashtu është publikuar një poster i ri që përmban një shenjë të lojës Sonic the Hedgehog 2 të vitit 1992. Traileri është…