Tag: Knotwords

Knotwords është loja e re rivale me Wordle
Wordle dhe shumë e shumë klone të tij kanë dominuar rutinën e përditshme të enigmës gjatë disa muajve të fundit. Por ka një pretendent të ri në arenën e përditshme të enigmës së fjalëve. Quhet Knotwords, krijuar nga Zach Gage…