Tag: knives out

Shkrimtari i Knives Out zbulon titullin e vazhdimit të serisë
Regjisori Rian Johnson shkroi në Twitter për të konfirmuar se vazhdimi i ardhshëm i Knives Out titullohej zyrtarisht Glass Onion: A Knives Out Mystery. Midis filmit të parë dhe të dytë, figura e qëndrueshme është Benoit Blanc i Daniel Craig.…
Një lojë battle royale për PS5 bëhet leak në LinkedIn
Knives Out është një battle royale nga Tencent. Knives Out, një lojë falas battle royale nga gjigandi kinez Netease, mund të vijë në PlayStation 5. Kjo sipas informacionee të marra nga profili i një zhvilluesi në LinkedIn. Vincent Chi, Drejtori…