Tag: Kkatamina

Kkatamina do të bëhet streamer femër më e klikuar në Twitch
Ylli në rritje i Twitch, Miyoung 'kkatamina' Kim është në prag të thyerjes së një rekordi të numrit të subscribers në platformë, vetëm në vitin e dytë të streaming. Kkatamina filloi streaming në Twitch në maj 2020, dhe që atëherë,…