Tag: kjanecaron

Streamers të Twitch bëhen ban pasi u puthën në stream
Qëndrimi i Twitch ndaj përmbajtjes sugjeruese seksuale vazhdon të ngatërrojë komunitetin. Edhe pse Twitch fillimisht u tha urrejtësve të hot tub që thjesht "të shikonin larg" nëse nuk e pëlqenin atë, dhe madje u dha bikini-clad streamers kategorinë e tyre…