Tag: kirby

Kirby and the Forgotten Land lançohet këtë javë
Loja më e re e Kirby e quajtur, Kirby and the Forgotten Land do të vijë këtë javë ne Nintendo Switch duke na sjellë një aventurë dhe botë të re të mbushur plot me surpriza. Kirby and the Forgotten Land…
Nintendo na surprizon me një lojë të re Kirby
Pas një leak të vogël para disa kohësh, Nintendo na surprizon duke zbuluar një lojë të re Kirby gjatë prezantimit të Nintendo Direct e cila do të quhet Kirby and the Forgotten Land. Kirby and the Forgotten Land është loja…
Të rinjtë kanë më shumë shanse të njohin Mario dhe Pikachu sesa Hitlerin dhe Putinin
Një studim ka arritur në përfundimin se të rinjtë kanë 16% më shumë gjasa të njohin personazhet më ikonë të lojërave si Mario, Pikachu dhe Sonic sesa disa nga politikanët e shquar të kohës sonë. ‘Millennials’ kanë lindur midis viteve…
Cila është loja më e mirë e Nintendo për të ri-luajtur në Halloween?
Nintendo bën mjaft lojëra të shkëlqyera, disa prej të cilave ia vlen të ri-luhen herë pas here. Ndonjëherë, është mirë të përsërisni një lojë vetëm sepse një periudhë e veçantë e vitit vjen përsëri, në këtë rast, ne jemi në…
Nintendo në E3 2017: 5 lajmërimet më të mëdha
Metroid Prime 4, Pokemon në Switch dhe më shumë Nintendo ishte e fundit nga tre kompanitë e mëdha që u prezantuan në E3 këtë vit (të cilën e bëri nëpërmjet një prezantimi online stream në vend të një konference gjigande…