Tag: Kirby and the Forgotten Land

Kirby and the Forgotten Land lançohet këtë javë
Loja më e re e Kirby e quajtur, Kirby and the Forgotten Land do të vijë këtë javë ne Nintendo Switch duke na sjellë një aventurë dhe botë të re të mbushur plot me surpriza. Kirby and the Forgotten Land…
Kur do të dalë Legend of Zelda: Breath of the Wild 2?
The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 është një nga lojërat më të pritura në botë. Por jashtë faktit që loja ekziston dhe është në zhvillim e sipër, dihet shumë pak për të, përfshirë edhe kohën kur do…
Nintendo na surprizon me një lojë të re Kirby
Pas një leak të vogël para disa kohësh, Nintendo na surprizon duke zbuluar një lojë të re Kirby gjatë prezantimit të Nintendo Direct e cila do të quhet Kirby and the Forgotten Land. Kirby and the Forgotten Land është loja…